over

mireille daelman is een jong label en staat voor unieke handgemaakte leren tassen en accessoires. Mireille heeft een opleiding tot vakbekwaam tassenmaker gevolgd bij Studio Mrs. Rosehip (cursustassenmaken.nl).

Met grote passie voor het ambacht en fan van design uit de ‘50s, ‘60s en ‘70s maakt mireille daelman praktische en stoere tassen met een retro/vintage look. 

Elke tas wordt met veel liefde en zorg ontworpen, uitgesneden en in elkaar gezet. De oplages zijn klein. Per model kunnen de tassen verschillen in leersoort, kleur, voeringstof, opgestikte details, indeling van de binnentas etc..

Heb je een favoriet model tas in mijn shop gezien maar liever in een andere kleur of met bijvoorbeeld een extra vak? Je kunt via het contactformulier of  info@mireilledaelman.nl contact met mij opnemen en dan bespreken we jouw wensen en wat mogelijk is. 

De grote sport-/weekendtassen worden in overleg en op bestelling gemaakt en gepersonaliseerd. Neem even contact op voor de levertijd. Die zal ongeveer 3 weken bedragen.

 

Mireille Daelman
Gouda

info@mireilledaelman.nl

KvK-nummer: 73963283

Btw-identificatienummer: NL001968710891