Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, mireille daelman, met jou sluiten. Mocht je er vragen over hebben, neem dan contact op via info@mireilledaelman.nl of via het contactformulier. De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Door het online bestellen van producten accepteer je deze algemene voorwaarden.

Handelsnaam zoals ingeschreven bij de kvk:
mireille daelman

Naam ondernemer:
Mireille Daelman

Vestigingsadres:
Griendakker 30
2809 RR  Gouda

E-mailadres:
info@mireilledaelman.nl

KvK-nummer:
73963283

Btw-identificatienummer:
NL001968710B91

Producten

mireille daelman verkoopt leren tassen en accessoires.

 

Bestellen

De producten zijn voorlopig alleen te koop via deze website of via direct contact met ons.

Na de betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, is er een geldige overeenkomst. Pas na de betaling zal deze worden verwerkt en verzonden.

mireille daelman is gerechtigd om gemotiveerd een bestelling te weigeren. In dit geval zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald..

 

Betalen

De prijs van de producten staat in de webshop aangegeven. De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s en inclusief BTW.

Je bestelling wordt pas na betaling verzonden. Je kunt betalen via Ideal.

Voor producten die in overleg op bestelling worden gemaakt en aangepast aan persoonlijke voorkeuren zal een aanbetaling van 50% van de verkoopprijs van het product worden gevraagd. 

 

Verzenden

Verzenden binnen Nederland kost 6,95.  

Aan verzenden naar de rest van Europa en de wereld zijn andere kosten verbonden. We maken gebruik van PostNL; de verzendkosten staan hieronder. Na ontvangst van de bestelling en betaling zal je aankoop binnen 3 werkdagen worden opgestuurd. 

Verzendkosten:

Nederland6,95 euro
Europa10 euro
Rest van de wereld25 euro

 

Retourneren

Het is mogelijk om je aankoop binnen 2 weken te retourneren of ruilen.

Het product moet dan ongebruikt zijn en goed verpakt in originele of gelijkwaardige verpakking teruggestuurd worden. 

Als het product niet aan deze voorwaarden voldoet, kan de retournering niet geaccepteerd worden.

De kosten van de retourzending worden niet door mireille daelman vergoed.

Als het product een fout of ernstige beschadiging heeft, kun je een e-mail sturen naar info@mireilledaelman.nl waarin je het probleem vermeldt.

We zullen proberen een vervangend product te sturen en als dat niet mogelijk is, zoeken we samen naar een andere passende oplossing.

De retourprocedure zal van start gaan als wij de zending in goede orde hebben ontvangen. Als het aankoopbedrag is teruggestort, ontvang je daarvan een bevestigingsmail.

Producten die volgens persoonlijke wensen in overleg met jou zijn gemaakt en/of aangepast kunnen niet geretourneerd worden. 

 

Aansprakelijkheid

Aangezien de producten van natuurlijke materialen (leer) gemaakt worden, zijn onderlinge (kleine) kleurverschillen mogelijk. Ook door het gebruik en onder invloed van zonlicht kan de kleur veranderen. 

Van elke leersoort is er slechts een kleine voorraad dus onderling zullen de tassen en lederwaren van elkaar verschillen. We streven ernaar de producten zo goed mogelijk in de shop te laten zien. Heb je er een vraag over; neem contact met ons op.

Wanneer sprake is van overmacht is mireille daelman niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting.